25 år!

Äntligen har vi en ny hemsida på plats - hoppas den ska underlätta för dig när du vill göra beställningar eller bara uppdatera dig om vårt sortiment.

I år firar vi också att det är 25 år sedan vi startade Bageri Mazarin i Bro. Vi ligger fortfarande kvar på samma adress, har gjort ett ental ombyggnationer och ändrat namnet lite - till Mazarin, med tilläget Konditori och Bageri. Men det är fortfarande Dinos och Ulla Britt Mazarakis som driver verksamheten och tillsammans med våra medarbetare brinner vi fortfarande för att sälja goda bakverk till vardag och fest och vara en träff- och samlingspunkt för fikasugna.

Och som det blivit tradition de senaste åren, så börjar vi semletillverkningen efter juluppehållet och håller på ända till påsk - så för alla semleälskare finns det gott om tid att njuta! Vilket inte innebär att det inte finns andra godsaker också!
Tex har vi den 14 feb Alla Hjärtans Dag och till dess ska vi fylla montrarna med Chokladpraliner, Alla Hjärtans Dag-bakelser och Vaniljhjärtan.