Julens smaker och bakverk

Julens dofter o smaker börjar infinna sig på Mazarin
Fika här eller ta med hem - välkommen!

Alla helgons dag

På lördag 2:a november är det Alla Helgons dag och då har vi stängt på Mazarin.
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)

Alla helgons dag

På lördag 2:a november är det Alla Helgons dag och då har vi stängt på Mazarin.
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)

Kanelbullens dag på fredag

På fredag firar vi kanelbullens dag med extra många bullar.
Välkommen in!

25 år!

Äntligen har vi en ny hemsida på plats - hoppas den ska underlätta för dig när du vill göra beställningar eller bara uppdatera dig om vårt sortiment.

I år firar vi också att det är 25 år sedan vi startade Bageri Mazarin i Bro. Vi ligger fortfarande kvar på samma adress, har gjort ett ental ombyggnationer och ändrat namnet lite - till Mazarin, med tilläget Konditori och Bageri. Men det är fortfarande Dinos och Ulla Britt Mazarakis som driver verksamheten och tillsammans med våra medarbetare brinner vi fortfarande för att sälja goda bakverk till vardag och fest och vara en träff- och samlingspunkt för fikasugna.

Och som det blivit tradition de senaste åren, så börjar vi semletillverkningen efter juluppehållet och håller på ända till påsk - så för alla semleälskare finns det gott om tid att njuta! Vilket inte innebär att det inte finns andra godsaker också!
Tex har vi den 14 feb Alla Hjärtans Dag och till dess ska vi fylla montrarna med Chokladpraliner, Alla Hjärtans Dag-bakelser och Vaniljhjärtan.

Våra öppettider i midsommar

Midsommarafton har vi öppet lite kortare än vanligt, 7-13.
På midsommardagen har vi stängt. Vi öppnar sen igen som vanligt på måndag.

Studenten på Mazarin

Skolavslutningar firas ofta med tårta. Vi bakar förstås somriga jordgubbstårtor och även alla andra sorters tårtor. Till Studentexamen gör vi en särskild Studentmössetårta - den görs i 12 bitars storlek, liknar prinsesstårtan men innehåller även hallonmousse. Den är dessutom dekorerad med första strofen i studentsången och studentens namn. Pris: 650 kr.

Övriga tårtor i vårt ordinarie sortiment görs i valfri storlek och kan också göras med studentdekoration - en medaljong i marsipan med texten `Student 2019´ och minimössa i marsipan och studentens namn. 70 kr förutom tårtpriset.
För smörgåstårtor, se under fliken ´Smörgåstårtor´ i sortimentet.

Aktuellt i Maj-Juni på Mazarin

Frukost på Mazarin har vi nu alla vanliga dagar mån - lör  till kl 11. Vi dukar upp en buffé och du väljer själv och komponerar din egen meny.

Uteserveringen har både morgon- och eftermiddagssol och en porlande vattenfontän.

Vi har nu utökat sortimentet av Veganska tårtor och bakelser. Det går  att beställa hallonmousse, frukt- och prinsesstårta förutom mandeltårtan som vi haft sedan tidigare. Beställning  görs helst två dagar i förväg. Så småningom kommer du kunna se ännu fler veganska bakverk i butiken.

Söndag 26 maj har vi som vanligt extra Mors Dags-öppet med tårtor och kaffeservering 10-14.

Kristi Himmelsfärdsdag, torsdag 30 maj, har vi stängt.

Extra Nationaldags-öppet 6 juni med bakelser och kaffeservering 10-14.

Fler veganska tårtor :)

På begäran utökar vi sortimentet av veganska tårtor. Du kan nu
beställa prinsess, frukt, hallonmousse och chokladmoussetårta
till att börja med, förutom vår mandeltårta som vi har sedan tidigare.

Öppettider i valborg

Valborgsmässoafton, tisdag 30:e april, stänger vi kl 15.

Onsdag 1:a maj har vi stängt hela dagen.

Öppettider i påsk

Till Påsk tillverkar vi choklad & marsipangodsaker, kondisbitar och påsk-tårtor.

Vi har öppet som vanligt fram t.o.m. Skärtorsdagen 18 april.

Långfredag - Annandag Påsk (19-22 april) har vi stängt.